Service & Reparationer

Laga gitarr – Gitarrservice och reparation

Hos oss kan du lämna in din gitarr eller bas om den behöver ses över och få lite extra kärlek. Vi gör allt från att byta strängar, justera gitarrhals, justera stränghöjd, intonerar m.m. Vi gör så att ditt instrument spelar och låter så bra som det bara är möjligt.

Vi gör även mer avancerade jobb så som bandslip, bandbyte, lagning av hals som gått av, byte av pickuper och reparation av elektronik. I princip det mesta som har med gitarr och bas att göra. Det vi inte har möjlighet att göra i butikens verkstad skickar vi vidare till extern verkstad.

I de flesta fall kan vi alltid ge ett pris när du lämnar in gitarren, men är det mer avancerade reparationer så återkommer vi alltid med ett prisförslag.

Elektronikreparationer

Fungerar inte längre din elektroniska utrustning så kan du lämna in den hos oss. Allt från förstärkare, mixerbord, keyboard, hörlurar, stereoförstärkare, högtalare etc kan du lämna in till oss i butiken. Även här kan vi oftast ge ett riktpris när du lämnar in varan, och i vissa falla återkommer vi med prisuppgift. Om vi inte har möjlighet att laga det du lämnat in kontaktar vi dig om det ska skickas vidare till extern verkstad.