Boss Katana MKII Modelingförstärkare

KATANA MKII

”Katana” kallas är det sylvassa svärd som användes av samurajer i det forna Japan. I detta fall står inte Katana för ett svärd, även om ljuden är snudd på lika livsfarliga, utan det symboliserar heder, precision och konstnärskap – tre grundvärderingar som följt med under utvecklingen av denna förstärkare.

Katana använder sig av en teknik som BOSS kallar för TubeLogic. Denna teknik är ständigt under utveckling och framtagen för att återskapa känslan och ljudet från en rörförstäkrare, utan att behöva använda rör. Med rötter från Boss WAZA-förstärkare – ett monster som verkligen satte Boss på förstärkarhimlen – fortsätter Katana arvet genom att leverera ett sound som förkroppsligar dess namn – heder, precision och konstnärskap.

Välkommen till en fantastisk och ultraresponsiv musikupplevelse!

KATANA ARTIST

Med flaggskeppet KATANA-Artist tar BOSS sitt koncept till nya höjder. KATANA-Artist har alla de existerande funktionera i sig, samt extra funktioner skräddarsydda för proffsgitarrister. Förstärkaren är på 100 watt och utrustad med ett 12-tums WAZA högtalarelement, så att du utan problem hörs tillsammans med resten av ditt band. Nyjusterade förstäkartyper ger dig ännu mer mångfacettering och möjligheter. Detta är förstärkaren för dig som tycker om att spela alla typer av musik, såsom blues, jazz och country, samt till de mer hårda musikstilarna.

VERSION 3 mjukvaruppdatering

KATANA-Artist version 3 mjukvaruuppdatering ger dig ännu mer flexibilitet och funktionalitet. Vad sägs om nya möjligheter för realtidskontroll samt stereoeffekter när man spelar in över USB. Nya effekter så som den legendariska Roland DC-30 Analog Chorus-Echo och klassiska Boss GE-10 grafiks equalizer. Eller den omåttligt populära WahWah pedalen 95E – vi vet alla vilken den efterliknar – tillsammans med KATANA-Artist Brown förstärkaretypen, och du är hemma i 80-talets rockkavalkad!

TONE STUDIO

Med BOSS Tone Studio kan du i din dator ställa in favoritparametrar för snabb åtkomst direkt på din KATANA-Artist, och adressera funktion för upp till tre inkopplade expressionpedaler.

Tone Studio hittar du på BOSS hemsida, och är givetvis helt gratis, och fungerar även med de vanliga KATANA MKII förstärkarna.

Varumärken
preloader